Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

νέα ανακοίνωση για την απόσυρση εγγράφου μας από το σάιτ ΟΔΥΕ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
(Σ.Δ.Υ.Δ.Δ.Α.)                                                                                                                     Αθήνα, 21-9-2012
                                                                                                                                               Αρ. πρωτ. 34
                                                                                Προς:  - Τους συναδέλφους των Διοικ. Δικαστηρίων Αθήνας και της Γεν. Επιτροπείας
-          Την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας
με ηλεκτρον. κοινοποίηση στο μπλογκ του ΣΔΥΔΔΑ
και στο σάιτ της ΟΔΥΕ
Με την 33/18-92012 ανακοίνωση του ΣΔΥΔΔΑ, ζητήσαμε την εκ νέου ανάρτηση στο σάιτ της Ομοσπονδίας του 32/13-9-2012 εγγράφου μας (αναφορικά με το Συνέδριο και τη συνδρομή των 4€). Η εν λόγω ανακοίνωση, όπως και το έγγραφο που ακολούθησε, δεν έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα 21-9-12.
Θεωρούμε ότι: α) υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή β) η απόσυρση και η μη ανάρτηση εκ νέου έγιναν κατ’ εντολή της Δια-παραταξιακής επιτροπής, εφόσον δεν υφίσταται Προεδρείο.
Στην πρώτη περίπτωση, λογικά το πρόβλημα θα έπρεπε να είχε ήδη ξεπεραστεί, αφού το σάιτ είναι σε πλήρη λειτουργία. Στη δεύτερη περίπτωση, η μέχρι τώρα στάση της Δια-παραταξιακής επιτροπής (αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση) δείχνει: αδιαφορία και απαξίωση για το γεγονός αυτό καθεαυτό (φίμωση εγγράφου), για το Σύλλογό μας κατ’επέκταση, καθώς και για τους υπόλοιπους Πρωτοβάθμιους, μιας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναλάβει την ίδια τακτική και με άλλους συλλόγους.
Αιτούμαστε να πάρουν θέση οι παρατάξεις και να μας εξηγήσουν με ποια θεσμική ιδιότητα αποφασίζουν το ποιες ανακοινώσεις συλλόγων είναι προς ανάρτηση και ποιες όχι, τη στιγμή μάλιστα που -σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού της ΟΔΥΕ, αναφορικά με τη Συγκρότηση  του ΔΣ σε Σώμα- δεν έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Παραθέτουμε το εν λόγω άρθρο:  ΑΡΘΡΟ 20 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΕ ΣΩΜΑ
1.       Μέσα σε οκτώ (8) μέρες από την εκλογή τους τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ καλούνται σε πρώτη συνεδρίαση από το σύμβουλο που συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης στο συνδυασμό που πλειοψήφισε, ο οποίος προεδρεύει της συνεδρίασης αυτής και με μυστική ψηφοφορία εκλέγουν χωριστά: τον Πρόεδρο, δύο Αντιπροέδρους, το Γενικό Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, τον Οργανωτικό Γραμματέα, τον Υπεύθυνο Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και τον Ταμία.
2.       Αν ο Σύμβουλος που πλειοψήφισε δεν καλέσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία τα μέλη σε πρώτη συνεδρίαση, την υποχρέωση αυτή αναλαμβάνει ο δεύτερος κατά σειρά εκλεγείς σύμβουλος κ.ο.κ. σε τρεις (3) μέρες.
3.       Από τη συγκρότηση σε σώμα το Δ.Σ. αναλαμβάνει αμέσως τα καθήκοντά του παραλαμβάνοντας από το απερχόμενο Δ.Σ. την σφραγίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, το Ταμείο της, τα βιβλία και όλο το Αρχείο της με πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.
Για το ΔΣ του ΣΔΥΔΔΑ
Η Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννα Κατσούλα                       Φωτεινή Ροζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου