Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

storytelling

Ξεκινάμε λοιπόν. Στα Ιωάννινα ξεκινά αύριο 12/10 το ετήσιο εργαστήρι "Παραμύθι, μύθοι, όνειρα" και το βράδυ 13/10 θα δώσω την παράσταση αφήγησης "Παπούτσια από χαρτί. Ηπειρώτες και ηπειρώτισσες σπεύσατε. ΄Ενα Σαββατοκύριακο το μήνα.

Το Σάββατο  20/10 στην πρωτεύουσα, στο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας στις 20.00 ελάτε να ακούσετε το μουσικό παραμύθι μου 'Ο μεταλλαγμένος κακός λύκος" με τον γνωστό καρδιολόγο και συνθέτη Θανάση Δρίτσα και εμένα στην ανάγνωση του παραμυθιού. Εϊσοδος ελεύθερη και τραγούδια για κακούς, για εταιρίες, για μάγισσες της βιοτεχνολογίας και άλλα επίκαιρα.

Την Κυριακή 21/10 ξεκινάω για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ετήσιο εργαστήρι "Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση" σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Διάβαση (10.00 -15.00 -μια Κυριακή τον μήνα).(εδώ και μια δεκαετία το εφαρμόζω στην Κύπρο)  Ελάτε να δούμε πως θα γίνουμε επιτέλους ανεξάρτητοι τώρα που η πατρίδα πλήρως εξαρτήθηκε. Όσο έχει καλό καιρό θα καθόμαστε και στην αυλή του υπέροχου νεοκλασσικού της Διάβασης.

Η ομάδα του Βόλου μετά από 20 χρόνια λειτουργίας βρίσκεται άστεγη (επίκαιρο φαινόμενο) και αναζητούμε χώρο κεντρικό. Θα βρούμε και θα ξεκινήσουμε. Λίαν συντόμως θα ξεκινήσει και το εργαστήρι "Μην Φοβάσαι.Παραμύθια ενάντια στον φόβο" στην Αθήνα, στο εργαστήρι Μαιρηβή. Εώς τότε να ακούτε τον μούστο που βράζει στα βαρέλια. Εάν δεν γίνει κρασί θα ξυνίσει. Ας προσέχουμε γιατί αυτό που έβραζε γύρω μας μας έχει ξυνίσει χιτλερικά. Καθήκον μας να κάνουμε κρασί τον μούστο που έχουμε στο δικό μας βαρελάκι και να κερνάμε τους άλλους. Το ξύδι το προσφέρουν οι σταυρωτήδες.
Καλά κρασιά
Στέλιος Πελασγός Δρ.

Επισκεφτείτε τον δικτυακό μας τόπο:
www.storytelling.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου