Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ειρηνευτική Πρωτοβουλία Γυναικών Ελλάδας - Τουρκίας

 Description: Description: clip_image002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 Σεπτεμβρίου 2020


Εμείς, ως μέλη της ελληνικής WINPEACE (Ειρηνευτικής Πρωτοβουλίας Γυναικών Ελλάδας - Τουρκίας), μαζί με τις αδελφές μας από την Τουρκία έχουμε ήδη απευθύνει έκκληση, στις 2 Σεπτεμβρίου, υπό τον τίτλο "Έκκληση για μια μη-βίαιη λύση" προς τις αρχές των χωρών μας και τους λαούς τους να επιλύσουν ειρηνικά τα πρόσφατα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο, μέσω διαλόγου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι έκτοτε πολλαπλασιάστηκαν οι εκκλήσεις από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις δύο χώρες για ειρήνη και διάλογο και έχουν λάβει υποστήριξη από διάφορες πλευρές  και ήδη λαμβάνονται μέτρα από τις δύο κυβερνήσεις για συνομιλίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Πιστεύουμε ότι το γεγονός πως δύο εφημερίδες στην Ελλάδα, όσο περιθωριακές και αν είναι, αποφάσισαν την τελευταία εβδομάδα να δημοσιεύσουν προσβλητικούς, μισογυνιστικούς, επαίσχυντους τίτλους, που δυσφημίζουν όλες τις ανθρώπινες αξίες είναι μια απεχθής προσπάθεια να σαμποτάρουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις και τις καταδικάζουμε έντονα. Οι πολιτικές μπορούν να αλλάζουν, αλλά η παραβίαση των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών αφήνει έναν μόνιμο λεκέ.

WINPEACE ΕλλάδαΤουρκία 

  - - - - - - - - - 

Όποτε βρείτε λίγα λεπτά, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βιντεάκια (2012):


"Δίδυμα (καφενεία)"

https://www.youtube.com/watch?v=jG5yZgVNqNg&list=FLyCw9mjrphZDrjGa7hupJFA&index=45


"Γείτονα, έχεις ρόκα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου